hikers runners-combi bike-patch breast-patch-side feet-patch nipple-patch-men patch blister-patch xxl

Ideaal tijdens lange trainingen en wedstrijden. Dit stukje technisch textiel voorkomt veel lichamelijk discomfort ! Ik gebruik dit om schuurplekken en irritatie te voorkomen op vervelende plekken :-) Voor aanvang een stuk in de gewenste vorm knippen en aanbrengen. Zo simpel is dat. Je weet gewoon niet dat het er is, maar het beschermd geweldig. Zelfs na 46u30' fietsen zat het nog op zijn plaats en geen irritatie!

Bij minder lang gebruik kan je het gewoon mee wassen onder de douche en hergebruiken. Ik kleef het meestal in de liezen en op de overgang tussen de billen en "gatskaken" :-) Het is uitstekend bruikbaar voor elke vorm van sport, op gevoelige plaatsen of bij wondjes. Belangrijk : het is volledig pijnloos te verwijderen. Het kan voor velen net dat extra comfort geven om door te gaan en met een glimlach een tandje bij te steken. TOP !!

Check this out Reskin-XL :Reskin Silicone Skin Technology
Ideal for al those sportspeople who go - run - bike the extra mile!
Relieves pain from shafting, small wounds etc. This piece of technical textile can make your day. I use it for longer bike training and ultra races. 100% TOP !!

Uitwasbaar

Uitwassen door de pleister uit te spoelen met een beetje zachte zeep en te laten drogen op een gladde ondergrond.

Hergebruik

Reskin is uitwasbaar en daardoor meerdere keren te gebruiken. Plak Reskin op een droge en schone huid. Gebruik geen vette crèmes of oliën.

Huidvriendelijk

Reskin is huidvriendelijk, pijnloos verwijderbaar, elastisch waardoor de pleister goed op zijn plaats blijft.

Opmaat

Gebruik niet een te klein stuk. Hierdoor zou de RESKIN kunnen gaan oprollen