hikers runners-combi bike-patch breast-patch-side feet-patch nipple-patch-men patch blister-patch xxl

 

Deze week kwam mijn zoon thuis en vroeg : Weet jij of we nog van die Super Grote Pleisters in huis hebben ??

Waarop mijn wedervraag was : Heb je dus weer zo’n grote schaafwond ??

De Re-skin Pleisters zijn bij ons thuis inmiddels een bekend gebuiksmiddel. Onze zoon voetbalt graag en fanatiek. Dat betekent dat er nog wel eens een sliding wordt gemaakt (bedoeld uitdelen of onbedoeld door je tegenstander onderuit gehaald worden)Tegenwoordig spelen ze steeds vaker op een kunstgras-veld. Geweldig veld, maar als je onderuit gaat ......

op een kunstgras-veld, geeft dat vaak een flinke schaafwond.

Een gewone pleister bevat meestal een middeltje om de wond sneller te laten genezen. Sommige mensen kunnen daar gewoon niet tegen. De Re-Skin pleister is echt zonder dat soort middeltjes en is voor hem dus ideaal om over de wond te plakken. De pleister neemt het vocht van de wond op, de wond krijgt “lucht”. Je kleding schuurt niet langs je wond. Ook ’s nachts blijft de pleister er gewoon op.Tijdens het douchen haalt hij hem er altijd af. Hij plakt hem meestal even tegen de tegelwand, spoelt hem schoon en plakt hem daarna gewoon terug op de wond. Zo’n schaafwond heelt maar langzaam. Het duurt soms wel meerdere weken dat hij de Re-Skin pleister op de wond laat zitten. Dat kan gewoon al die tijd met dezelfde pleister.

Wellicht vindt u de Re-Skin pleister best duur in aanschaf. Maar …. Uit ervaring weet ik dat je heel lang zo’n pakje kunt gebruiken. Jaren geleden heb ik een pak gekocht waar je de eigen maat pleister van kunt knippen. Inmiddels was dat nu op, maar het product bestaat nog steeds en de ondernemer heeft mij pas geleden weer heel snel geholpen aan een nieuw stuk pleister.

 

Ik kan u de Re-Skin pleister van harte aanbevelen om op schaafwonden te plakken.

 

Met vriendelijke groet,

 

Nenna van Straten

 

Gouda

 

Uitwasbaar

Uitwassen door de pleister uit te spoelen met een beetje zachte zeep en te laten drogen op een gladde ondergrond.

Hergebruik

Reskin is uitwasbaar en daardoor meerdere keren te gebruiken. Plak Reskin op een droge en schone huid. Gebruik geen vette crèmes of oliën.

Huidvriendelijk

Reskin is huidvriendelijk, pijnloos verwijderbaar, elastisch waardoor de pleister goed op zijn plaats blijft.

Opmaat

Gebruik niet een te klein stuk. Hierdoor zou de RESKIN kunnen gaan oprollen